Welkom bij

AfhaalPizza Bakkeveen

Erg lekkere

pizza's, pasta's en Ovenschotels

Als enige in de wijde omgeving van Bakkeveen maken wij dagelijks verse pizza’s. Dat doen we met een vleugje creativiteit en een uitgebreide combinatie van steeds verse toppings. Om heerlijk te smullen bieden wij u graag onze pizza’s, pasta’s en ovenschotels aan. Naar keuze met vlees maar minstens zo smakelijk in vegetarische varianten.

BESTELLEN?

U KUNT UW BESTELLINGEN TELEFONISCH DOORGEVEN VIA

over ons

In april 2018 hebben wij hier onze deuren geopend. En al vanaf het begin hebben we ons hier heel welkom gevoeld. Bakkeveen en omgeving is een warme, gezellige en actieve plaats en we vinden het dan ook heel fijn om hier zowel de dorpsbewoners als de vakantiegasten van verse pizza’s te voorzien.

Onze frisse, jonge pizzeria heeft met onze pizzabakkers veel ervaring in huis. Zij maken als enige in de wijde omgeving van Bakkeveen dagelijks verse pizza’s. Dat doen ze met een vleugje creativiteit en een uitgebreide combinatie van steeds verse toppings. Om u heerlijk te laten smullen bieden wij graag onze pizza’s, pasta’s en ovenschotels aan. Naar keuze met vlees en vis, maar minstens zo smakelijk in vegetarische varianten.

De Menukaart

Catering

Bijzonder aan ons, ook zijn wij thuis in de Griekse en Indiase keuken.

Heeft u een feest ? Voor grote en kleine groepen kunnen wij uw catering aan huis verzorgen. In overleg met u stellen wij een verrassend menu samen om uw gasten te verwennen. Vraag in onze zaak naar de mogelijkheden, stuur ons een e-mail of bel ons op 0516 – 85 33 00 of op 06 333 75 236

beoordelingen

Negen diversen pizza's besteld, alles was goed gegaan. De pizza's waren keurig op tijd klaar, en rijkelijk belegd. Het personeel was erg vriendelijk. We hebben heerlijk gegeten en komen zeker terug!
Stefan van Stempvoort
Google Review
We zijn hier op vakantie!!we hebben verschillende menu's en pizzas besteld.het eten is super lekker.en heel vriendelijk personeel daar kunnen sommige restaurants nog een voorbeeld aan nemen. als we in de buurt zijn komen we zeker weer terug.
Sharon Saul
Google Review
De porties zijn groot, wij eten de mixedgrill met 2 personen. Verse ingrediënten. De pitagiros is echt Grieks. De vispizza is ruim belegd met verschillende vissoorten, garnalen en mosselen. Een aanrader, goede prijs kwaliteit verhouding. En veel gerechten hebben een vegetarische versie.
luusp2020
Tripadvisor
Goed gevulde pizza, niet te hard gebakken dus geen harde korst, zelden zo'n goede pizza afgehaald
Ben Bloemink
Local Guide
Heerlijk eten tegen mooie prijs. Vlees precies goed gebakken. Mixed grill en voorgerecht mossels en salade tonijn waren heerlijk en vers
Lianne Witte
Google Review
Zeer vriendelijk, goede eerlijke producten en zelf gemaakt. En dat smaakt 10x beter dan fabrieks pizza. Aanrader is de mixed grill en "kapsalon"
A K
Google Review

Openingstijden

Maandag gesloten

Dinsdag gesloten

Woensdag gesloten

Donderdag 16.00 - 20.00 uur

Vrijdag 16.00 - 20.00 uur

Zaterdag 16.00 - 20.00 uur

Zondag 16.00 - 20.00 uur

Address

Weverswâl 3,

9243 JL Bakkeveen

Phone & Email

telefoon: 0516 – 85 33 00

mobiel: 06 333 75 236

Email: afhaalpizzabakkeveen@gmail.com